Son İletiler

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10
21
iyi günler, aynı sıkıntı bende de oldu. 2 gün önce projemi girdim, yeşil buton çıkmadı. Birkaç kez silip yükledim, yine olmadı. Biraz bekleyeyim dedim. Bugün yine yeşil buton çıkmadı.
Biraz daha beklemek gerekiyor sanırım.
22
Merhaba, yeni bina için bir EKB düzenledim. BEP-BUY'da herhangi bir sorun çıkmadı projeyi hesaplamaya gönderdim ve C sınıfı çıktı. Buraya kadar sorunsuz geldim. Ancak BepTR'de Projeler kısmında projenin adres bilgilerini gireceğim buton çıkmıyor. Nedeni ne olabilir yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.
23
Gezi / TAŞINDI: DOĞU EKSPRESİ
« Son İleti Gönderen: <-ei-> 21 Kasım 2023, 22:35:21 »
24
Beptr2, Bep-buy Programı - Enerji Kimlik Belgesi / Ynt: ISITMA KLİMA
« Son İleti Gönderen: buraksandal 16 Kasım 2023, 21:21:03 »

Isı Pompası / Isıtma Klima / Fotovoltaik / Kojenerasyon sistemlerinden bir veya birkaçını içeren ***  isimli projeniz onay sürecindedir. Bu sürecin başlayabilmesi için projeye esas olan Isı Pompası / Isıtma Klima / Fotovoltaik / Kojenerasyon sistemlerini içeren belgeler ile ilgili proje no'su ve projeyi düzenleyen EKB uzmanına ait bilgilerin(TC Kimlik No, Sertifika No) beptr2@csb.gov.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.
 
EKB SİSTEMDE ONAYLANMIYOR.BÖYLE BİR MAİL GELDİ. DAHA ÖNCE BÖYLE BİRŞEY YAŞAYAN OLDU MU ACABA
İrem bina 5000 m2 üzerimiydi.bizimde böyle bir problemimiz varda.fotovoltaik bilgisi girdik.ama GES projesi yok.kendimize göre girdik.şimdide mail göndermemizi istiyolar.siz nasıl çözdünüz acaba irem hanım?
25
Arkadaşlar yokmu cevap verecek ya.Yardım edin lütfen.Bize gelen işlerde müteahhitin elinde henüz GES projesi olmuyor.Şimdi bu bölümü biz nasıl neye göre dolduracaz.ayrıca bu tür projelerin ekb si çıkartırken bakanlığın sitesinde otomatik onaylanmıyor.mail atıyolar bakanlıktan projesini gönderin ondan sonra onaylıyacaz.iyide dediğim gibi elimizde ges projesi olmuyoki nasıl gönderecez maile.yardımcı olun lütfen
26
Arkadaşlar biliyosunuz 5000 m2 üzeri binalarda ekb B sınıfı çıkmak zorunda.Bu konuyla ilgili fotovoltaik yani güneş enerji bilgisini bep buy da nasıl giriyorsunuz.müşterinin elinde GES projesi yok.benim girdiğim bilgilere göre GES yaptıracak binaya.ilgili bölümü ekledim resim olarak.oralara hangi bilgileri gerekiyor size zahmet bi bakın.ikinci konuda B sınıfı çıkarmak için neler yapabiliriz.yardımcı olursanız sevinirim
27
Program kullanımından sonra Table "floors" does not exist Hatası alıyorsanız. Bep-Tr uygulamasını kapatın tekrar Wsbx uygulaması ile hatayı düzeltin ve dosya ismini değiştirdikten sonra tekrar bep-tr ile açınız. sorun düzelecektir.
28
sebebi bulabildiniz mi
29
Herkese merhaba, soruna çözüm ararken buraya da göz attım ancak çözümü yoktu. Problem bodrum ile zemin katın ya da zemin kat ile 1. katın fark yaptığı yerde oluşuyor. ve şu şekilde görseldeki gibi yaptığımda hata kalktı. Herkes binanın çatısına bakıyor ancak problem buradan dolayı oluyor ve düz çatı çizdiğinizde ortadan kalkıyor. Herkese kolay gelsin.
30
Beptr2, Bep-buy Programı - Enerji Kimlik Belgesi / Ynt: OTOMATİK REDDEDİLDİ SORUNU
« Son İleti Gönderen: ekbizmir 11 Ağustos 2023, 10:52:25 »
Projelerinizi incelemedim ama enerji sınıfı kurtarmadığı zaman otomatik reddediliyor. Başka sebebi var mı bilmiyorum. Kolay gelsin.
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10