Anket

Bu Bilgileri Yararlı Buluyor musunuz?

Gönderen Konu: Bep-tr2 BEP-BUY’da sıkça karşılaşılan sorunlar ve çözümleri  (Okunma sayısı 21529 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı <-ei->

  • Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.
  • Administrator
  • *********
  • İleti: 290
  • Karma-Rep-Kudo: 204
  • Cinsiyet: Erkek
  • Eee Ne olacak şimdi!?
    • eitasarim.com tasarımda yeni adresiniz
  • Şehir/city: Ankara
Bep-tr2 BEP-BUY’da sıkça karşılaşılan sorunlar ve çözümlerini Sizlerle Paylaşmak istedim.


Aşağıdaki  Linke Tıklayarak Sorunları ve Çözümlerini bulabilirsiniz


Tıklayın
Paylaşmak Güzeldir...

eitasarim.com forum


Çevrimdışı Gürhan

  • Jr. Member
  • **
  • İleti: 16
  • Karma-Rep-Kudo: 2

BEP-BUY’da sıkça karşılaşılan sorunlar ve çözümleri
1. BEP-BUY uygulamasının beptr.csb.gov.tr adresinden indirilen en son versiyonu kullanılmalıdır. Uygulama penceresinin sol üst köşesinde uygulamanın versiyonunu belirtir ibarenin("BEP-BUY Versiyon 23" gibi) bulunduğundan emin olunmalıdır.
2. beptr.csb.gov.tr adresinden indirilen dosya, uygulamanın versiyon numarasını belirten bir klasöre (BEP-BUY-23 gibi) açılacaktır. Oluşturulan klasör içerisinden uygulama(BEP-BUY.exe) çift tıklanarak çalıştırılmalıdır. Bunun haricinde, herhangi bir kısayol veya başka bir yöntem ile uygulama çalıştırılmamalıdır. Aksi halde proje dosyasının 0 bayt kaydedilmesi, üzerinde değişiklik yapılan projenin kaydedilmesine rağmen tekrar açıldığında eski halinde açılması, 3 boyutlu modellemenin çalışmaması, "Kök öğesi eksik" ve benzeri hatalar alınmaktadır.
3. Proje dosyaları(WSB, WSX) klasör içerisinde çift tıklanarak açılmamalıdır. Öncelikle program çalıştırılmalı, ardından proje dosyaları açılmalıdır.
4. Uygulamanın performanslı kullanımı için ekran kartı sürücüleri güncel Windows 10 sistem kullanılması tavsiye edilmektedir.
5. .NET Framework güncel versiyonu kurulu olmalıdır. Güncel versiyonu aşağıdaki adresten indirilebilir.
https://www.microsoft.com/tr-TR/download/details.aspx?id=56116
6. 3 boyutlu modellemenin düzgün çalışabilmesi için bilgisayarın ekran kartı sürücülerinin güncel sürümünün kurulu olduğundan emin olunmalıdır. Aksi halde "OPENGL" ve benzeri hatalar alınabilmektedir.
7. 3 boyutlu modelin görüntülenmesi esnasında alınan "MSVCP110.dll" hatasının giderilmesi için belirtilen adresteki güncelleme paketi indirilip kurulumu yapılmalıdır.
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=53840

8. "Nesne sütunu opaqueMaterial tablosuna ait değil / Column name does not belong to table opaqueMaterial" hatası, uygulama kurulumunun bozukluğundan kaynaklanmaktadır. Uygulamanın güncel versiyonu indirilip, 2. maddede belirtildiği şekilde çalıştırılmalıdır.
9. Proxy üzerinden internete erişen bilgisayarlarda "Internet bağlantısı mevcut değil" hatası alınmaktadır. Uygulamanın güncellemeleri yapabilmesi ve hesaba proje gönderebilmesi için, uygulama internete direkt erişimi bulunan bir bilgisayardan kullanılmalıdır.
10. Uygulamada aynı anda birden fazla proje açılmamalı, sadece tek sekmede bir proje üzerinde çalışılmalıdır.
11. Validasyon işleminin başlayabilmesi için öncelikle projenin iklim istasyonu bilgisi girilmelidir.
12. Hesap sonucu almaya çalışılırken alınan "System.OutOfMemoryException türünde özel durum oluşturuldu" hatası, çok büyük projelerde üretilen ara sonuçların çok fazla olması sebebiyle, kullanılan sistemin hafızası sonuçları göstermeye yetmemesinden kaynaklanmaktadır. Bu durumda proje hesaba gönderilip, web(BEP-IS) tarafında ara sonuç belgesi üzerinden projenin kontrolü yapılmalıdır.

13. Dxf altlık ile çizilen projelerin birimine dikkat edilmelidir. Örneğin santimetre olarak çizilmiş Dxf içeri alındığı takdirde, proje özelliklerinde bulunan "Birim" seçeneği santimetre olarak seçilmelidir.
14. Dxf dosyalarını içeri almadan önce, ilgili Cad ortamında bir ön çalışma yapılmalı, yapılacak tel çerçece çizimde sadece BEP-BUY tarafında işe yarayacak kat, bölge, kolon, pencere, kapı objelerini belirtir katmanlar içeri alınmalıdır. Aksi halde BEP-BUY proje dosyası boyutu aşırı bir şekilde büyümekte, çizim esnasında çeşitli hatalar alınmakta, projeyi hesaba gönderirken ve web tarafında projeleri görüntülerken sorunlar ve gecikmeler yaşanabilmektedir.
15. Tel çerçeve ön çalışması yapılmış şekilde içeri alınan Dxf katmanları sadece altlık olarak kullanılmalı, kesinlikle BEP-BUY'un standart katmanlarına(Kat, Bölge, vb.) taşınmamalıdır. BEP-BUY'un standart katmanları mutlaka BEP-BUY'da yeniden çizilmelidir. Dxf katmanları altlık olarak kullanıldıktan sonra öncelikle Dxf objeleri şeçilerek projeden silinmeli, ardından Dxf katmanları katman listesinden silinmelidir.
16. Kopyalama işlemlerine Dxf katmanları dahil edilmemeli, sadece BEP-BUY'un standart katmanları ve oluşturulan yardımcı katmanlar kopyalama işlemine dahil edilmelidir.
17. Dxf'ten gelen katmanların projede bulunması isteniyorsa, BEP-BUY'da oluşturulan yardımcı katmanlarla Dxf katmanlarının üzerinden geçilerek yeniden çizip yapılmalı, ardından yine öncelikle Dxf objeleri ve ardından Dxf katmanları projeden silinmelidir.
18. Projede uygulamanın standart katmanları ile aynı isimde yardımcı katman oluşturulmamalı ve Dxf ile içeri aktarımda da aynı isimde katmanlar bulunmamalıdır. "Kat/Floors, Bölge/Zones, Duvar/Walls, Döşeme/Grounds, Pencere/Windows, Kapı/Doors, Çatı/Roofs" isminde yardımcı katmanlar oluşturulmamalı ve bu isimdeki Dxf katmanları kesinlikle içeri alınmamalıdır. İlgili Cad uygulamasında bu katmanların isimleri değiştirilerek içeri alınmalıdır.
19. Proje hesaba gönderilirken açılan 3 boyutlu model penceresinde, çift ve dörtlü görünüm değil tekli görünüm seçilmelidir. Aksi halde “Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı” hatası alınmaktadır.
20. Proje hesaba gönderilirken açılan 3 boyutlu model penceresinde, binanın Ekb üzerinde yer alacak modelinin görüntüsü alınırken binayı ön, yan ve üstten gösterir şekilde perspektif görüntüsü alınmaya dikkat edilmelidir.

21. Katlarda bulunan dış duvar sayısı, kat geometrisinin kırılım sayısından az olmamalıdır. Örneğin dört adet kırılımı bulunan bir katta, en az dört adet dış duvar bulunmalıdır. Şayet kattaki dış duvarlar doğru girildiği halde validasyonda, "Katta tanımlanan dış duvar sayısı yetersiz" hatası alınmaya devam ediliyorsa, sadece ilgili kat objesi seçilip silindikten sonra kat objesi yeniden çizilmelidir.
22. Ağaç yapısına tıklandığında "Aynı anahtara sahip öğe zaten eklenmiş / An entry with the same key already exists" hatası alınıyorsa, proje kat kopyalama aşamasından önceki konuma getirilerek(kopyalanan katlar silinir), geriye kalan katlardaki kat ve zon objeleri silinerek yeniden çizilmelidir. Hata giderildikten sonra kat kopyalama işlemine devam edilebilir.
23. "Onaylama işlemi başarısız-Durdur,Yeniden Dene,Yoksay / Assertion Failed-Abort,Retry,Ignore" hatası alınıyorsa, proje bütünüyle farklı koordinatlara taşınıp katların referans noktaları yeniden(aynı yerden veya farklı yerden) verilmelidir. Bu işleme hata giderilene kadar devam edilmelidir.
24. Projede katların referans noktaları doğru bir şekilde verilip, çıkma döşemelerin doğru bir şekilde girildiği ve bölgelerin üstü diğer bir zonla veya çatıyla kapatıldığı halde validasyonda, "Çıkma döşeme bulunamadı", "Zonun üstünü kapatan çatı alanı yetersiz/fazla" hataları alınmaya devam ediyorsa, proje bütünüyle farklı koordinatlara taşınıp katların referans noktaları yeniden(aynı yerden veya farklı yerden) verilmelidir. Bu işleme hata giderilene kadar devam edilmelidir.
25. 21,22,23,24 maddelerindeki oluşan hatalar büyük çoğunlukla, Dxf katmanlarının standart katmanlarla yeniden çizim yapmak için altlık olarak kullanılması yerine, direkt olarak BEP-BUY'un standart katmanlarına taşınması sebebiyle oluşmaktadır. Bu sebeple 15. maddede belirtildiği şekilde çizim yapılmaya dikkat edilmelidir.

26. "Dizin, dizi sınırlarının dışındaydı" hatası eski versiyonlarda çizimine başlanmış projelerde alınan bir hata olup, Wsbx uygulaması ile hata giderilip, proje güncel BEP-BUY versiyonu ile açılmalıdır.
27. Validasyon esnasında alınan "point array must contain 0 or > 1 elements" hatasını gidermek için Wsbx uygulaması kullanılmalıdır.
28. Proje dosyalarını açılması esnasında alınan "Aynı anahtara sahip öğe", "Giriş dizesi doğru biçimde değil" ve "Tabloda kolon mevcut değil" hatalarının giderilmesi için Wsbx uygulaması kullanılmalıdır.
29. Wsbx uygulaması ile düzeltilmiş proje dosyası, BEP-BUY kapatılıp yeniden çalıştırıldıktan sonra açılmalıdır.

Wsbx Uygulaması:
Düzeltilecek dosya seçilir ve “Düzelt” butonuna tıklanır.
Düzeltilmiş dosya aynı dizinde “DosyaAdı_fix” şeklinde kaydedilir.
Wsbx Uygulaması İndirme Linki

30. “XML belgesinde bir hata var / There is an error in XML document” hatası, projede bazı kat veya katlarda “bölge, döşeme, duvar vb.” objeler bulunduğu halde, kat objesinin silinmiş veya başka katmana taşınmış olması sebebiyle alınmaktadır. Projede bu durumda bulunan katlar tespit edilip, ilgili katlardaki kat objeleri yeniden çizilmelidir.
31. Bazı antivirus uygulamaları yanlış bir şekilde BEP-BUY’da virus tespit edip bazı dosyalarını karantinaya almaktadır. Bu durumda ilgili antivirus uygulaması, BEP-BUY’un kurulum ve kullanımına izin verecek şekilde ayarlanmalıdır.

eitasarim.com forum


Çevrimdışı nakkarezen

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 7
  • Karma-Rep-Kudo: 4
  • Cinsiyet: Erkek
  • eitasarim.com Forum 'a Hoşgeldiniz!
  • Meslek: makine müh
BEP TR 2 YARDIM
Yardım !
Çok acil !
 
Eskişehir de bu işi yapan kişi sayısı az ve onlarda paylaşımcı değiller malesef. Hal böyle olunca elim kolum bağlandı kaldı.
Rica etsem aşağıdaki konularda yardımcı olur musunuz?

BENDEKİ BAŞLICA HATALAR ŞUNLAR;
1- Kat,bölge,döşeme çatı alan olarak girilmelidir. (halbuki alan olarak tanımlı)
2- Kapı,duvar,pencere çizgi olarak çizilmelidir. (halbuki çizgi olarak çizildi)
3- Program içinde sağ yukarıda 3D ye tıkladığımda görsel geliyor fakat aşağıda görünümü üstten perspektife
geçirdiğimde yazılar birbirine girip kalıyor.
4-Çoklu çizgileri ayırınız. ( Çoklu çizgileri teker  teker seçip ayırdığımda ise o zamana kadar çıkmayan bir sürü ilave hata daha çıkıyor.)

BAZI MERAK EDİLENLER
1- Çıkma döşeme tanımlaması nasıl olmalı ? (Yaptığım binada çıkma yok ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.)
2- %100 mimari proje ye bağlı kalmalı mıyız ? (Kolon, kiriş gösterimini özenle yapıyor musunuz ? )

teşekkürler...

Çevrimdışı osman007

  • Full Member
  • ***
  • İleti: 35
  • Karma-Rep-Kudo: 20
  • Cinsiyet: Erkek
  • Şehir/city: Ankara
Öncelikle programınız son sürüm mü?
Değilse Son sürümü yüklemeniz de fayda var... 23 versiyonunu, klasör adı "BEP-BUY-23" olan.


  • Kat çizmek için Kat layeri seçili olmalıdır ve öyle başlanmalıdır. Eğer Dxf bir altlık varsa Yardımcı başka bir layera kopyalamakta fayda var. Eğer kopyalama yapmıyorsanız, dediğim gibi her unsuru kendi layerında başlayın. yoksa dediğiniz hataları verir.
  • Duvarları, Genelde Döşemeyi veya bölgeyi kopyalayarak çizin. Alan iken malzemesini tanımlayıp sonra ayırın. üst üste gelen çizgileri teke indirin ve bunlara iç duvar tanımlaması yapın. Mesala Dışardan başlayan bir duvar içeride devam etmemelidir.
  • Çok önemli bir hata değil önemsemeyin.
  • oluyor doğru... burda başka birşey anlatayım. Bir katı tam olarak bitirmeden sonraki kata geçmeyin. Bodrumda olsa ilk kat zemin kat olark tek kat yapıp çatısınıda koyup kontrol edin. kapı pencereye gerek yok. hata yok dediğinde devam edin. vs..
BAZI MERAK EDİLENLER
  • Çıkma döşeme çıkma olan kısma ayrı bir alanla döşeme tanımlanmalı ve konsol döşeme denilmelidir.
  • Mümkün olduğu kadar, projeye bağlı kalmalıdır.
Bu forumda yazılan yazıları dikkatli okuyun. Birde yukarıdaki yazıyı dikkatli okuyun "Bep-tr2 BEP-BUY’da sıkça karşılaşılan sorunlar ve çözümleri" yazısını

ne kadarını yapıyorsunuz?


çok oldu vaktimde yok... Selamlar...
İmza Yok

Çevrimdışı nakkarezen

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 7
  • Karma-Rep-Kudo: 4
  • Cinsiyet: Erkek
  • eitasarim.com Forum 'a Hoşgeldiniz!
  • Meslek: makine müh
İlginize çok teşekkür ederim.

Bep-buy 23 güncel program kulanıyorum.
Dxf altlık katmanlı da denedim. Sıfırdan kendim de çizdim fakat sonuç aynı.
Bahsedilen yaklaşık 30 maddelik yazıyı ise bikaç defa okudum ve tabiki dikkate aldım. 

Ama sizin layer uyarınızı ayrıca dikkate alıyorum. Ben yardımcı katman çizip onu alana döüştürüp daha sonra seçim menüsünden kopyalama suretiyle çizmiş olduğum alanı kat,bölge,döşeme olarak kopyalıyordum. Bu esnada layer olarak yardımcı katman seçili kalıyodu. Belki bundan dolayı hatalar olabilir.

Az sonra tekrar deneyeceğim.
Umarım olur.
Teşekkürler tekrar

Çevrimdışı <-ei->

  • Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.
  • Administrator
  • *********
  • İleti: 290
  • Karma-Rep-Kudo: 204
  • Cinsiyet: Erkek
  • Eee Ne olacak şimdi!?
    • eitasarim.com tasarımda yeni adresiniz
  • Şehir/city: Ankara
beptr2 de benim en çok karşılaştığım hataların kaynağı;


Katı oluşturuyorsunuz, Bölgelere ayırıyorsunuz; İlk defa bölgelere ayırırken bölge alanlarının toplamı ile kat alanı birbirini tutmalıdır. Bunu ilk başta kontrol etmelisiniz. Buna dikkat etmediğinizde, kattaki bölgelerin alanlarının toplamı kat alanı ile aynı olmadığında bütün sorunlar, sebebini anlayamadığınız sorunlar arka arkaya geliyor. Bunu hatasız yapmak için snap lere, yani yakalama noktalarına çok dikkat etmelisiniz. Siz yakalamak istediğiniz noktayı yakaladığınızı sanıyorsunuz, ama ona çok yakın bir yerde orta nokta oluyor-mesela- onu yakalıyorsunuz.  Fark etmediğiniz için de birçok sorun çıkıyor. Başta alanları kontrol edip öyle devam edin.
derim ben...Hayırlı İşler....
Paylaşmak Güzeldir...

Çevrimdışı <-ei->

  • Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.
  • Administrator
  • *********
  • İleti: 290
  • Karma-Rep-Kudo: 204
  • Cinsiyet: Erkek
  • Eee Ne olacak şimdi!?
    • eitasarim.com tasarımda yeni adresiniz
  • Şehir/city: Ankara
Şu anda güncel program Bep-buy versiyon 24' tür.
Paylaşmak Güzeldir...

Çevrimdışı VAV Mühendislik

  • Full Member
  • ***
  • İleti: 50
  • Karma-Rep-Kudo: 20
  • Cinsiyet: Erkek
  • eitasarim.com Forum 'a Hoşgeldiniz!
    • VAVmuhendislik
  • Meslek: Makina Mühendisi
  • Şehir/city: Eskişehir
BEP TR 2 YARDIM
Yardım !
Çok acil !
 
Eskişehir de bu işi yapan kişi sayısı az ve onlarda paylaşımcı değiller malesef. Hal böyle olunca elim kolum bağlandı kaldı.
Rica etsem aşağıdaki konularda yardımcı olur musunuz?

BENDEKİ BAŞLICA HATALAR ŞUNLAR;
1- Kat,bölge,döşeme çatı alan olarak girilmelidir. (halbuki alan olarak tanımlı)
2- Kapı,duvar,pencere çizgi olarak çizilmelidir. (halbuki çizgi olarak çizildi)
3- Program içinde sağ yukarıda 3D ye tıkladığımda görsel geliyor fakat aşağıda görünümü üstten perspektife
geçirdiğimde yazılar birbirine girip kalıyor.
4-Çoklu çizgileri ayırınız. ( Çoklu çizgileri teker  teker seçip ayırdığımda ise o zamana kadar çıkmayan bir sürü ilave hata daha çıkıyor.)

BAZI MERAK EDİLENLER
1- Çıkma döşeme tanımlaması nasıl olmalı ? (Yaptığım binada çıkma yok ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.)
2- %100 mimari proje ye bağlı kalmalı mıyız ? (Kolon, kiriş gösterimini özenle yapıyor musunuz ? )

teşekkürler...

Eskişehirliyim iletişime geçebilirsiniz.
Enerji Kimlik Belgesi Uzmanı 0537-222 1 333
(Telegram) Beptr2 Enerji Kimlik Belgesi Yardımlaşma

Çevrimdışı anilcal

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 1
  • Karma-Rep-Kudo: 3
  • Cinsiyet: Erkek
  • eitasarim.com Forum 'a Hoşgeldiniz!
  • Şehir/city: bursa
Merhaba;

Projeyi hesaplamaya gönderdiğimde "SORRY THIS SCENE FAILED " YAZIYOR. 3D MODELLEMEDE SORUN VAR GİBİ BİR YAZI DA SONRASINDA ÇIKIYOR. NE YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Çevrimdışı <-ei->

  • Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.
  • Administrator
  • *********
  • İleti: 290
  • Karma-Rep-Kudo: 204
  • Cinsiyet: Erkek
  • Eee Ne olacak şimdi!?
    • eitasarim.com tasarımda yeni adresiniz
  • Şehir/city: Ankara
Merhaba;

Projeyi hesaplamaya gönderdiğimde "SORRY THIS SCENE FAILED " YAZIYOR. 3D MODELLEMEDE SORUN VAR GİBİ BİR YAZI DA SONRASINDA ÇIKIYOR. NE YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?



Bir şey diyemeyeceğim özür dilerim.


Bep-buy programınız Versiyon 24 mü onu bir kontrol edin.
Paylaşmak Güzeldir...

Çevrimdışı Ferhat37

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 7
  • Karma-Rep-Kudo: 1
  • Cinsiyet: Erkek
  • eitasarim.com Forum 'a Hoşgeldiniz!
  • Meslek: Elektrik Elektronik mühendisi
  • Şehir/city: Kastamonu
sisteme yüklediğim proje 3 gündür onayda. ilk projem olmasından kaynaklı sanırım. sizin ne kadar sürmüştü bu durum.

Çevrimdışı <-ei->

  • Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.
  • Administrator
  • *********
  • İleti: 290
  • Karma-Rep-Kudo: 204
  • Cinsiyet: Erkek
  • Eee Ne olacak şimdi!?
    • eitasarim.com tasarımda yeni adresiniz
  • Şehir/city: Ankara
sisteme yüklediğim proje 3 gündür onayda. ilk projem olmasından kaynaklı sanırım. sizin ne kadar sürmüştü bu durum.


Sisteme yüklediğiniz proje büyüklüğüne göre en fazla yarım saat civarında, (Sisteme girdiğinizde bebtr2'nin sitesine girdiğinizde) projelerde hesaplanıyor olarak gözükür. Daha sonra siz yeşil tuşa tıklayarak onay işlemine geçersiniz burada adres, ada parsel bilgilerini girersiniz. hepsini tamamladıktan sonra onaylanır. siz onayla dediğinizde son işlem olarak onay tuşuna bastığınız onay gerçekleşir.
Ne dediğinizi tam olarak anlayamıyorum.
Paylaşmak Güzeldir...

Çevrimdışı Ferhat37

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 7
  • Karma-Rep-Kudo: 1
  • Cinsiyet: Erkek
  • eitasarim.com Forum 'a Hoşgeldiniz!
  • Meslek: Elektrik Elektronik mühendisi
  • Şehir/city: Kastamonu
sisteme yüklediğim proje 3 gündür onayda. ilk projem olmasından kaynaklı sanırım. sizin ne kadar sürmüştü bu durum.


Sisteme yüklediğiniz proje büyüklüğüne göre en fazla yarım saat civarında, (Sisteme girdiğinizde bebtr2'nin sitesine girdiğinizde) projelerde hesaplanıyor olarak gözükür. Daha sonra siz yeşil tuşa tıklayarak onay işlemine geçersiniz burada adres, ada parsel bilgilerini girersiniz. hepsini tamamladıktan sonra onaylanır. siz onayla dediğinizde son işlem olarak onay tuşuna bastığınız onay gerçekleşir.
Ne dediğinizi tam olarak anlayamıyorum.

Sisteme yüledim dediğiniz gibi yeşil tuşa basarak onaya gönderdim adres ada parsel bilgileri tamamlandı.  Ve şuan hala onay bekliyor yazıyor. hçbir şekilde mudahale edemiyor.

Çevrimdışı <-ei->

  • Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.
  • Administrator
  • *********
  • İleti: 290
  • Karma-Rep-Kudo: 204
  • Cinsiyet: Erkek
  • Eee Ne olacak şimdi!?
    • eitasarim.com tasarımda yeni adresiniz
  • Şehir/city: Ankara
Binanın ada parsele göre gösterilen yeri işaretlendi ve ilerlediniz ise burada kilitlenmiştir. Başka bilmiyorum. Bende hiç olmadı bu aşamada. Tekrar deneyin....
Paylaşmak Güzeldir...

Çevrimdışı FıratB

  • Jr. Member
  • **
  • İleti: 10
  • Karma-Rep-Kudo: 4
  • Cinsiyet: Erkek
  • eitasarim.com Forum 'a Hoşgeldiniz!
  • Meslek: İnşaat Mühendisi
  • Şehir/city: ADANA
Hocam version 25 çıktı da şu düzeltmek için kullandığımız wsbx uygulamasını güncelleyebilir misiniz? Teşekkür ederim.

Çevrimdışı <-ei->

  • Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.
  • Administrator
  • *********
  • İleti: 290
  • Karma-Rep-Kudo: 204
  • Cinsiyet: Erkek
  • Eee Ne olacak şimdi!?
    • eitasarim.com tasarımda yeni adresiniz
  • Şehir/city: Ankara
Yükleyebiliriz ama zaten beptr ye girince orda var zaten illa istiyorsanız yukleyebiliriz.



Düzeltilmiş...yüklenmiş..
Paylaşmak Güzeldir...

Çevrimdışı koksals

  • Full Member
  • ***
  • İleti: 36
  • Karma-Rep-Kudo: 12
  • Cinsiyet: Erkek
  • eitasarim.com Forum 'a Hoşgeldiniz!
    • KONAK MAKINA MÜHENDİSLİK
  • Meslek: MAKİNA MÜHENDİSİ
  • Şehir/city: İLKADIM-SAMSUN
Validasyon esnasında alınan "point array must contain 0 or > 1 elements" hatasını gidermek için Wsbx uygulaması kullanılmalıdır.

Dediler de

kullandım 25 i yukleyip. programdan cıkıp tekrar girdim hata aynı devam ediyor

Çevrimdışı <-ei->

  • Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.
  • Administrator
  • *********
  • İleti: 290
  • Karma-Rep-Kudo: 204
  • Cinsiyet: Erkek
  • Eee Ne olacak şimdi!?
    • eitasarim.com tasarımda yeni adresiniz
  • Şehir/city: Ankara
Validasyon esnasında alınan "point array must contain 0 or > 1 elements" hatasını gidermek için Wsbx uygulaması kullanılmalıdır.

Dediler de

kullandım 25 i yukleyip. programdan cıkıp tekrar girdim hata aynı devam ediyor


Senin sorunun cevabı burada


http://www.eitasarim.com/forum/index.php?topic=21.msg331#msg331
Paylaşmak Güzeldir...

Çevrimdışı onurer

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 3
  • Karma-Rep-Kudo: 1
  • Cinsiyet: Erkek
  • eitasarim.com Forum 'a Hoşgeldiniz!
proje onaya gönderirken böyle bi hatayla karşılaşıyorum yer seçimine geçemiyorum.Nerde sıkıntı olabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz.
(Unable to handle reguest without a valid action parameter.Please supply a valid soap action. )

Çevrimdışı mimar42

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 8
  • Karma-Rep-Kudo: 1
  • Cinsiyet: Erkek
  • veni
  • Meslek: mimar
  • Şehir/city: Konya
kök ögesi eksik hatasını gidermenin yolu nedir ?

eitasarim.com forum