Gönderen Konu: Enerji Kimlik Belgesi BEPTR'de onay bekleyen projeyi nasıl iptal edebiliriz  (Okunma sayısı 4272 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ummet_gulay

• Yeni üye
  • *
  • Karma-Rep-Kudo: 2
  • eitasarim.com Forum 'a Hoşgeldiniz!
  • Meslek: TEKNİKER
  • Şehir/city: SAKARYA
Merhaba ;
Hazırlamış olduğum projede fotovoltaik, kojenerasyon vs sistemlerini iptal etmeye unuttum yani projemle alakası yok. Fakat proje onay aşamasında ve onaylanması için benden '' projeye esas olan Isı Pompası / Isıtma Klima / Fotovoltaik / Kojenerasyon sistemlerini içeren belgeler ile ilgili proje no'su ve projeyi düzenleyen EKB uzmanına ait bilgilerin(TC Kimlik No, Sertifika No) '' istenmekte.
Kojenerasyon ve fotovaltaik sistemleri iptal edip tekrar gönderdim ve bu sefer proje '' otomatik reddedildi '' şeklinde bir sonuç aldım. Acaba onayda bekleyen projem olduğu için mi reddedildi veyahut onay bekleyen projemi nasıl silebilirim ?

eitasarim.com forum

Çevrimdışı BULUT

• Yeni üye
  • *
  • Karma-Rep-Kudo: 0
    • MESKEN
  • Meslek: İnş. Müh.
  • Şehir/city: Amasya
 Merhabalar yukardaki arkadaşın yaşadığı sorun bende de oluştu bu konuda bize yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba ?  Şimdiden çok teşekkür ederiz

eitasarim.com forum

Çevrimdışı edro24103

• Jr. Member
  • **
  • Karma-Rep-Kudo: 19
selamlar,
bu konu ile ilgili 23.07.2018 tarihinde beptr2' den gelen mesajın ekran görüntüsünü paylaşıyorum.

Çevrimdışı VAV Mühendislik

• Full Member
  • Karma-Rep-Kudo: 20
    • VAVmuhendislik
  • Meslek: Makina Mühendisi
  • Şehir/city: Eskişehir
KÖMÜRLÜ MERKEZİ SİSTEM EKB ONAYI AŞAMASINDA ISI YALITIM PROJESİNİ İSTİYORLAR NE YAPMALIYIZ ARKADAŞLAR
MALUM KARBON SALINIMI HİÇ BİR ŞEKİLDE GERÇEK DEĞERLERİ SAĞLAYAMADIĞIMIZ İÇİN PROJEDE ÖRTÜŞMEYEN DEĞERLER VAR NASIL BİR YOL İZLEMELİYİZ :(
Enerji Kimlik Belgesi Uzmanı 0537-222 1 333
(Telegram) Beptr2 Enerji Kimlik Belgesi Yardımlaşma

Çevrimdışı mimarad

• Yeni üye
  • *
  • Karma-Rep-Kudo: 5
  • Meslek: mimar
kazan - katı yakıtlı mı projeniz?

eitasarim.com forum