Gönderen Konu: rezidans seçtiğimde hav. istiyor  (Okunma sayısı 68 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yeşim

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 1
  • Karma-Rep-Kudo: 0
  • Cinsiyet: Kadın
  • Sayın üyemiz, Buraya Kişisel bir Metin Yazabilirsiniz.
  • Meslek: mimar
  • Şehir/city: istanbul
rezidans seçtiğimde hav. istiyor
« : 26 Temmuz 2019, 17:04:43 »
merhaba;
ZEMİN KATI DÜKKAN OLAN DİĞER KATLARI KONUT OLAN BİR BİNADA DÜKKANLARI İŞLEYEBİLMEK ADINA BİNA BİLGİLERİNDE REZİDANS SEÇENEĞİNİ SEÇİYORUM BU DURUMDA HAV. SİSTEMİ İSTİYOR VE O KISMI SONUÇ BELGESİNDE KIRMIZI OLARAK ÇIKARIYOR KENDİSİ BİLGİ ATIYOR.
BU DURUMU DÜZELTMEK İÇİN NE YAPABİLİRİM.
EKB ARA SONUÇ BELGESİNİ EKTE PAYLAŞIYORUM.


eitasarim.com forum

rezidans seçtiğimde hav. istiyor
« : 26 Temmuz 2019, 17:04:43 »

Çevrimdışı frhtdna

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 9
  • Karma-Rep-Kudo: 2
  • Cinsiyet: Erkek
  • eitasarim.com Forum 'a Hoşgeldiniz!
  • Şehir/city: Kastamonu
Ynt: rezidans seçtiğimde hav. istiyor
« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2019, 17:36:28 »
Zannedersem rezidans seçmenizle alakası yok. Benim düzenlediğim tüm enerji kimlik belgeleri bu şekilde sonuç veriyor. Bununla ilgili başlıkta açmıştım hatta. Bir kaç kişiye sordum problem olmayacağını söylediler. Bu konu hakkında bilgili birisi yorum yaparsa daha iyi olur.

Çevrimdışı tugrulsever

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 8
  • Karma-Rep-Kudo: 0
  • Cinsiyet: Erkek
  • eitasarim.com Forum 'a Hoşgeldiniz!
  • Meslek: meteoroloji muh.
Ynt: rezidans seçtiğimde hav. istiyor
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2019, 14:33:39 »
kırmızı ile gösterilen kısımlar sizin projede olmayıp referans binada olan kısımları gösteriyor. problem yok.

başka bir örnek.  soğutma sistemi. projelerde soğutma sistemi genellikle yok. klima seçmiyoruz o nedenle ancak referans bina da olacağından sistem kırmızı ile  klima ekliyor. problem olmuyor sonuç olarak.

Çevrimdışı dirittoo

  • Full Member
  • ***
  • İleti: 32
  • Karma-Rep-Kudo: 1
  • eitasarim.com Forum 'a Hoşgeldiniz!
Ynt: rezidans seçtiğimde hav. istiyor
« Yanıtla #3 : 05 Ağustos 2019, 11:16:20 »
Ben işyeri ve mesken olan tüm yapıları apartman seçiyorum, bugüne kadar da hep böyle yaptım, rezidans kavramı apayrı bir durum.

Çevrimdışı üstad

  • Jr. Member
  • **
  • İleti: 23
  • Karma-Rep-Kudo: 12
  • Cinsiyet: Erkek
  • eitasarim.com Forum 'a Hoşgeldiniz!
  • Meslek: inşaat müh.
Ynt: rezidans seçtiğimde hav. istiyor
« Yanıtla #4 : 05 Ağustos 2019, 11:50:17 »
havalandırma sistemi girilmediğinden dolayı kırmızı olarak gösteriliyor örneğin klima bilgisi eğer yoksa soğutma bilgisini boş bırakıyorum yine aynı şekilde kırmızı ile referans binadan değerleri gösteriyor şimdiye kadar bir sorun yaşamadım olmayan birşeyi girmek daha büyük sorun oluşturur . Ayrıca zemin katta ticari alan var ise rezidans girilmesi doğru olandır (rezidans mantığına aykırı olsa bile )

eitasarim.com forum

Ynt: rezidans seçtiğimde hav. istiyor
« Yanıtla #4 : 05 Ağustos 2019, 11:50:17 »