Gönderen Konu: Proje Onaya Gönderirken Hata(Unable to handle request without a valid action par  (Okunma sayısı 3100 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı onurer

• Yeni üye
  • *
  • Karma-Rep-Kudo: 1
  • eitasarim.com Forum 'a Hoşgeldiniz!
proje onaya gönderirken böyle bi hatayla karşılaşıyorum yer seçimine geçemiyorum.Nerde sıkıntı olabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz.
(Unable to handle request without a valid action parameter.Please supply a valid soap action. )

eitasarim.com forum

Çevrimdışı <-ei->

• Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.
  • Administrator
  • Karma-Rep-Kudo: 204
  • Eee Ne olacak şimdi!?
    • eitasarim.com tasarımda yeni adresiniz
  • Şehir/city: Ankara
proje onaya gönderirken böyle bi hatayla karşılaşıyorum yer seçimine geçemiyorum.Nerde sıkıntı olabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz.
(Unable to handle request without a valid action parameter.Please supply a valid soap action. )

Bu hata Beptr programı ile alakalı gözüküyor. Hatta karşı serverla alakalı gibi...ben biraz araştırdım...
Aşağıdaki linkde çözüldü demişler, kendileriyle alakalı bir site ama, beptr değil...

https://www.codeproject.com/Questions/195481/Unable-to-handle-request-without-a-valid-action-pa
Paylaşmak Güzeldir...

eitasarim.com forum

Çevrimdışı onurer

• Yeni üye
  • *
  • Karma-Rep-Kudo: 1
Bende açıkçası öyle tahmin ediyorum ama 3 gündür deniyorum bu hatayı veriyor. başka bi proje için denedim onda vermedi bu hatayı sıkıntı olmadı.o yüzden acaba projedemi sıkıntı var dicem ama hata vermiyo sisteme attığımda hesaplandı diyo sıkıntı yok proje onaya gönderceğim zaman ruhsatla tapu bilgisini girdikten sonra bu hatayı veriyor.

Çevrimdışı <-ei->

• Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.
  • Administrator
  • Karma-Rep-Kudo: 204
  • Eee Ne olacak şimdi!?
    • eitasarim.com tasarımda yeni adresiniz
  • Şehir/city: Ankara
Bende açıkçası öyle tahmin ediyorum ama 3 gündür deniyorum bu hatayı veriyor. başka bi proje için denedim onda vermedi bu hatayı sıkıntı olmadı.o yüzden acaba projedemi sıkıntı var dicem ama hata vermiyo sisteme attığımda hesaplandı diyo sıkıntı yok proje onaya gönderceğim zaman ruhsatla tapu bilgisini girdikten sonra bu hatayı veriyor.
hımm...
Paylaşmak Güzeldir...

Çevrimdışı dirittoo

• Full Member
  • Karma-Rep-Kudo: 4
Bu hatayı bir proje için ben de alıyorum 1 haftadır.
Çözüm bulundu mu acaba arkadaslar?

Çevrimdışı salih

• Yeni üye
  • *
  • Karma-Rep-Kudo: 2
  • Meslek: İnş. Mühendisi
  • Şehir/city: SİİRT
benim de 2 tane proje var onaya gönderirken bu hatayı veriyor. Ben bakanlığın ilgili yetkilisini arayıp durumu bilddirdim. bana denildi ki bu sorun tapu müdürlüğüyle alakalı durumun düzeltilmesi için yazı göndermişiz denildi.   siz bir şey yapamazsınız. sadece ara ara onaya göndermeyi deneyin olana kadar. 
yani bu sorunbakanlığın sitesiyle alakalı.

Çevrimdışı iskender

• Yeni üye
  • *
  • Karma-Rep-Kudo: 2
  • Şehir/city: Merkez
ben de de bu sorun çıktı. sorun büyük ihtimal tapu bilgilerinin sistemde olmaması.
bendeki işin parseli 9 gözüküyor ruhsatta ancak parsel sorgulamasında bu numarayı bulamıyor.  valilikteki kadastro ile görüştüm durumu bildirdim baktılar sisteme işlememişler. işleyip arayacağız dediler bakalım.

eitasarim.com forum