Gönderen Konu: Aynı UavtNo'lu bina için yeni bir proje onaylandı.  (Okunma sayısı 2005 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lelüş

• Full Member
  • Karma-Rep-Kudo: 2
  • Sayın üyemiz, Buraya Kişisel bir Metin Yazabilirsiniz.
  • Şehir/city: Kırşehir
Arkadaşlar iyi günler; daha önce yapmış olduğum bir projemin yanında ''Aynı UavtNo'lu bina için yeni bir proje onaylandı''  bu notu gördüm.Benim EKB'mde geçersiz kılınmış.Ki 2 sene önce iskan almış bir binaya eski bina yetkisi olmayan bir uzman tarafından yeniden 2020 yılında ekb düzenlenmiş. Nasıl yapılıyor bu?Bep-Is te geçerli bir sebep istiyor mu neden iptal edilmek istendiğine dair. Benimde başıma geldi baktım daha önce hazırlanmış ekb var diye uyarı verince vatandaşı ekbyi yapan kişiye yönlendirdim.

Kolay gelsin

eitasarim.com forum

Çevrimdışı sevdenurtokur

• Jr. Member
  • **
  • Karma-Rep-Kudo: 1
  • Meslek: mimar
  • Şehir/city: sakarya
Ynt: Aynı UavtNo'lu bina için yeni bir proje onaylandı.
« Yanıtla #1 : 12 Mart 2021, 14:59:47 »
Arkadaşlar iyi günler; daha önce yapmış olduğum bir projemin yanında ''Aynı UavtNo'lu bina için yeni bir proje onaylandı''  bu notu gördüm.Benim EKB'mde geçersiz kılınmış.Ki 2 sene önce iskan almış bir binaya eski bina yetkisi olmayan bir uzman tarafından yeniden 2020 yılında ekb düzenlenmiş. Nasıl yapılıyor bu?Bep-Is te geçerli bir sebep istiyor mu neden iptal edilmek istendiğine dair. Benimde başıma geldi baktım daha önce hazırlanmış ekb var diye uyarı verince vatandaşı ekbyi yapan kişiye yönlendirdim.

Kolay gelsin
iyi günler, Sisteme ekb yi tekrar onay için gönderdiğinizde eskisini sebep göstermeksizin iptal ediyor. daha yeni başıma geldi mail ile sordum bu şekilde dönüş yaptılar. bir sebep göstermenize gerek kalmadan yeniden onaya gönderdiğinizde eskisi geçersiz oluyor.

eitasarim.com forum

« Yanıtla #1 : 12 Mart 2021, 14:59:47 »

Çevrimdışı Lelüş

• Full Member
  • Karma-Rep-Kudo: 2
  • Şehir/city: Kırşehir
« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2021, 16:04:08 »

Kolay gelsin
iyi günler, Sisteme ekb yi tekrar onay için gönderdiğinizde eskisini sebep göstermeksizin iptal ediyor. daha yeni başıma geldi mail ile sordum bu şekilde dönüş yaptılar. bir sebep göstermenize gerek kalmadan yeniden onaya gönderdiğinizde eskisi geçersiz oluyor.

Teşekkür ederim.Yanıtınız için.Ama ben değil bir başka ekb uzmanı tarafından yeniden ekb düzenlenerek iptal edilmiş ekb.Burada bir mantıksızlık yok mu sizce?

eitasarim.com forum

« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2021, 16:04:08 »